Nieuwhuis Logo

Bel voor informatie: 06 53486797

Training

Nieuwhuis Resort verzorgt trainingen die de mens en de organisatie laten groeien. Nieuwhuis Resort beschikt daarvoor over een 8-tal trainers, elk met een eigen specialisme.

Daarnaast doet Nieuwhuis Resort graag een beroep op haar netwerk van specialisten, zodat we voor iedere trainingsvraag van uw organisatie, de beste trainer kunnen inzetten.

Op Nieuwhuis Resort worden training- en ontwikkelprogramma’s verzorgd binnen de zorggebieden management, organisatie en mensen. Omdat Nieuwhuis Resort geen standaard locatie is, bieden we ook geen standaard trainingen aan. Uw specifieke leerdoelen en wensen worden in een voorgesprek vastgesteld en vertaald in een programma op maat. Wij dragen er zorg voor dat de mogelijkheden van het Resort functioneel bijdragen aan het programma. Denk aan een tussen-evaluatie in de Tipi-tent of het inzetten van één van onze buiten activiteiten ten behoeve van een bepaald onderwerp (leiderschap, communicatie, etc.). Voorbeelden van training- en ontwikkelprogramma’s zijn:

– Coaching van het managementteam op strategiebepaling en heroriëntatie kerntaken.
– Trainen op het inrichten én toepassen van een managementdashboard, bijvoorbeeld op basis van de Balanced Scorecard
– Lean Management: van een introductie workshop voor alle medewerkers tot Lean-ontwikkelprogramma’s op ieder niveau
– Persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling Management Development
– Klantgericht werken voor medewerkers van Klantcontactcentra
– Verbeteren van uw verkooporganisatie

De trainingen op Nieuwhuis Resort kunnen worden gecombineerd met onze buitentrainingen:

Mennen voor Managers
Husky Safari
Leiderschap met Paarden
Schapen drijven

Wilt u persoonlijk overleg met één van onze trainers, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!