Nieuwhuis Logo

Bel voor informatie: 06 53486797

Wie is de mol

"Wie is de Mol?" is een teamspel vol ludieke, sportieve en uitdagende opdrachten.

Teams van 6 tot 10 personen gaan met elkaar de competitie aan en worden getest op handigheid, slimheid, samenwerking en creativiteit. Edoch: elk team heeft 1 of 2 infiltranten. Zij zullen proberen het team te saboteren. Aan u om uw collega’s goed in de gaten te houden!
Wie is de MOL in uw midden??

Uitwerking
Voorafgaand aan het evenement worden de teams samengesteld en de mollen benaderd zodat zij goed op hun taak zijn voorbereid. In het spel moeten de verschillende teams allerlei opdrachten vervullen waarmee zij het nodige speelgeld en puzzelstukken kunnen verdienen. De Mollen zullen het team waar ze in werken, dwarsbomen en in het geheim informatie door sluizen naar hun eigen team.

De teamopdrachten
We bieden een gevarieerd pakket aan opdrachten aan. Denk daarbij aan fysieke opdrachten (een estafette), samenwerkingsopdrachten (blinde mollentocht), creatieve opdrachten (cluedo) of een intelligentieopdracht (een quiz of test). De keuze van opdrachten doen we in samenwerking met de opdrachtgever en worden mede ingegeven door de mogelijkheden die Landgoed Nieuwhuis biedt en de achtergrond van de deelnemers. De opdrachten kunnen zowel buiten als binnen plaatsvinden.

Groepsgrootte:
12-20 personen

Duur:
In overleg 0,5 tot 1,5 dag

Periode:
Maart-november (i.v.m. buitenactiviteiten)