Nieuwhuis Logo

Bel voor informatie: 06 53486797

Poker workshop

Poker staat synoniem aan een spel waarbij u uw partner probeert te slim af te zijn.
Pokertechnieken zullen u in het dagelijks werk goed van pas komen om de juiste keuzes te maken, bijvoorbeeld tijdens onderhandelingen.

Maak kennis met het diepgaande en populaire pokerspel, de snelstgroeiende sport ter wereld. Ervaar onze interactieve speluitleg en versla uw collega’s of relaties in het officieuze Poker Tournament!

Onze pokerinstructeurs brengen u de fijne kneepjes van het spel bij aan echte pokertafels.

Poker is een spel voor iedereen van alle leeftijden. Het spel is goed binnen een korte tijd te leren. Je hebt een leven lang plezier van dit kaartspel dat nóóit hetzelfde is. Poker zorgt voor vele leuke situaties waarin je de ware aard van collega’s of vrienden zal herkennen. Kan iemand goed bluffen of speelt hij juist behouden. Je kan al je levenservaring gebruiken bij poker: Zie jij precies wanneer iemand de waarheid spreekt…?

Een wel bekend citaat van viervoudig wereldkampioen is dan ook: “In a short time you can learn how to play poker, but it takes a lifetime to master the game of poker”.

De workshop worden gecombineerd met heerlijke diners en/of buffetten en de workshop kan worden aangekleed met alle toeters en bellen die zorgen voor een echte Las Vegas sfeer.

Kom voor een onvergetelijke avond een immens populair spel spelen waaraan elke medewerker deel kan nemen en waar nog lang over nagepraat zal worden…immers er kan er maar 1 de beste zijn!

U hoeft bij het pokeren niet te denken aan de terugreis. U blijft met uw groep overnachten op ons landgoed, waar u na het ontbijt met volle energie huiswaarts kunt keren. Uiteraard kan in de ochtend ook worden afgesloten met een andere activiteit.

See you at the tables!

Groepsgrootte:
12-20 personen

Duur:
Middag/avond (prima te combineren met één van onze trainingen)

Periode:
Zeer geschikt voor de winterperiode