Nieuwhuis Logo

Bel voor informatie: 06 53486797

Maatschappelijke Activiteiten

De tijd dat grote ondernemingen alleen op winst werden gestuurd lijkt voorbij. De kredietcrisis heeft eens te meer laten inzien dat ondernemen ook vraagt om het nemen van verantwoordelijkheid. We hebben het over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen past ook het tonen van maatschappelijke betrokkenheid. Een dag samenwerken met gehandicapten, meehelpen op een zorgboerderij of wandelen met bejaarden zijn voorbeelden van activiteiten die passen in de maatschappelijke betrokkenheid. En… het mes snijdt aan twee kanten. Voor de betrokken doelgroepen is de extra hulp en aandacht prettig, maar ook de manager in kwestie wordt hier niet slechter van. Dergelijke activiteiten helpen de manager “back on earth”. Na een dergelijke activiteit zien de eigen problemen er opeens anders uit. Een maatschappelijke activiteit helpt relativeren.

In een straal van 3 km zijn er diverse instellingen waar Nieuwhuis Resort mee samenwerkt om een maatschappelijke activiteit te organiseren. De maatschappelijke activiteit is desgewenst te combineren met het adopteren van een goed doel. Naast de maatschappelijke betrokkenheid, levert dit eveneens een positief imago en gratis PR op.

Groepsgrootte:
2-20 personen

Duur:
0,5 of hele dag (evt. te combineren met vergader- of trainingsactiviteit)

Periode:
Leent zich uitermate voor de periode maart-november, zodat de activiteit zoveel mogelijk buiten kan plaats vinden.