Nieuwhuis Logo

Bel voor informatie: 06 53486797

Landrover experience

De unieke Land Rover Experience biedt u dé mogelijkheid de sensatie van het 4x4 rijden volledig te beleven.

U overschrijdt nieuwe grenzen onder ruige en uitdagende omstandigheden. U leert de mogelijkheden van het terrein en de 4×4 techniek die de Land Rover u biedt, beter doorgronden. Er wordt tijdens dit programma een combinatie gemaakt tussen on- en off-road activiteiten en gereden in verschillende type Land Rovers.

U wordt geconfronteerd met hellingshoeken, de side-slope en het gedrag van uzelf en de Land Rover in extreme situaties. U zult verbaasd zijn over de massieve maar gebalanceerde kracht van de Discovery, Freelander en/ of de Range Rover met 1000 omwentelingen per minuut van de motor. Deze kan het aan, nu nog uw eigen reactie en u ervaart de juiste manier van het beklimmen van steile hellingen en daarbij de geweldige techniek van de “Hill Descent”, waarmee de Land Rovers standaard zijn uitgerust. De Defender track is een zeer extreem off-road parcours met vele uitdagingen en (on)aangename verrassingen. Dit parcours is enkel te rijden met de speciaal geprepareerde Land Rovers van het type Defender. U zult absoluut versteld staan van uw eigen kunnen en de kracht van de Land Rover. Onder het motto “as slow as possible but as fast as necessary”, overwint u het meest extreme terrein.

De dag zit vol teambuildingopdrachten, zoals gezamenlijk een brug over de rivier bouwen en lieren uit diepe moddergaten.

Groepsgrootte:
12-20 personen

Duur:
0,5 of 1 dag

Periode:
Kan het hele jaar door. Meest geschikt in voor- en najaar.