Nieuwhuis Logo

Bel voor informatie: 06 53486797

Expeditie Robinson

Zonovergoten stranden, kokosnoten en palmbomen. Maar ook, overleven in de natuur en de strijd aangaan met het andere team.
Dat is Expeditie Robinson, het welbekende TV-programma van de strijd der TITANEN.

Afzien, ontberingen, groepsuitdagingen en vooral emoties. Deze activiteit brengt de ware aard van uw mensen naar boven.

Nieuwhuis Consult heeft een creatief Robinson-programma gemaakt in de sfeer van het televisieprogramma. Met net zoveel ontberingen, maar wel toegankelijk voor elke werknemer in uw bedrijf.

Volledig afgestemd op het thema ‘Robinson’, inclusief veel opdrachten met bamboe, hout, touwen, fakkels en amuletten, zullen de teams (kampen) het tegen elkaar op moeten nemen, om uiteindelijk in een echte ‘eilandenraad’ te worden gekozen tot Team Robinson.

Het programma bevat diverse survivalactiviteiten met individuele en teamopdrachten. Hierbij dienen zowel de ‘denkers’ als de ‘doeners’ hun capaciteiten te laten zien. Een mediateam van Nieuwhuis Resort maakt verslag van de hele dag en van de eilandenraad. De ochtend na de expeditie Robinson zal deze DVD gebruikt worden om hachelijke momenten terug te halen en het gedrag van de deelnemers in de groep te bespreken. Confronterend en leerzaam over de eigen persoonlijkheidskenmerken.

Groepsgrootte:
12-20 personen

Duur:
In overleg 0,5 tot 1,5 dag

Periode:
April-oktober (i.v.m. buitenactiviteiten)