Groep terras.jpg

Teambuilding: buiten actief

Zelf een tweespan paarden leiden

Mennen voor managers

Deelnemers krijgen letterlijk de leidsels in handen en niet de medewerkers, maar juist de paarden reageren op de vermeende leiderschapskwaliteiten van de manager. Of niet...


Lees meer ->

Husky Safari in het bos

Husky Safari

Wilt u de werkrelatie en onderlinge verhoudingen tussen uw team op een originele en onvergetelijke manier verbeteren? Ervaar teambulding met een roedel huskies en test uw leiderschap tijdens een sledehondentocht in Nederland...

Lees meer -> 

DSCF6824.JPG

Bootcamp

Bootcamps die afwisselend, effectief, maar vooral ook leuk zijn. Geen duurtraining, maar korte oefeningen in circuitvorm, waarbij we echt samenwerken. Welke team durft deze uitdaging aan?
Lees meer ->
Paramotorvliegen

Fly like an eagle

Via een actief teamspel maakt u kennis met de kracht van het hebben van 'eigen vleugels'. De voorbereiding vergen samenwerking met uw team. Hier ervaart u al even het machtige gevoel van het zelf vliegen. Een intensieve en niet te vergeten ervaring met als climax een duovlucht waarin u letterlijk een helicopterview zult ervaren.

Lees meer ->

Schapen drijven

Schapen drijven

Demonstratie en oefeningen met een kudde schapen onder begeleiding van een herder. De noodzaak van vertrouwen en samenwerking wordt mooi geïllustreerd door een indrukwekkende demonstratie van de schaapherder, maar wordt ook voor de deelnemers duidelijk als zij zelf de plek van de herder en de hond innemen.

Lees meer ->

Eddy_Nieuwhuis_paardenworkshop.jpg

Leiderschap met paarden

De training die laat zien dat leiders van een organisatie met een hoog EQ succesvol zijn. In deze training geven paarden leidinggevenden meer instrumenten om beschouwender te worden. Wij geven u een bril om naar mensen en concepten te kijken en ongewoon gedrag bij u zelf en anderen begrijpelijker te maken en te veranderen.

Lees meer ->

Pokerworkshop

Poker workshop

Poker staat synoniem aan een spel waarbij u uw partner probeert te slim af te zijn. Pokertechnieken zullen u in het dagelijks werk goed van pas komen om de juiste keuzes te maken, bijvoorbeeld tijdens onderhandelingen.
Lees meer ->

Wie is de mol

Wie is de Mol

"Wie is de Mol?" is een teamspel vol ludieke, sportieve en uitdagende opdrachten. Teams gaan met elkaar de competitie aan en worden getest op handigheid, slimheid, samenwerking en creativiteit. Edoch: elk team heeft 1 of 2 infiltranten.
Lees meer -> 

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Zonovergoten stranden, kokosnoten en palmbomen. Maar ook, overleven in de natuur en de strijd aangaan met het andere team.
Dat is Expeditie Robinson, het welbekende TV-programma van de strijd der TITANEN. Afzien, ontberingen, groepsuitdagingen en vooral emoties. Dit brengt de ware aard van uw team naar boven.

Lees meer -> 

Landrover Experience

Landrover experience

Op dit spectaculaire parcours is enkel te rijden met de speciaal geprepareerde Land Rovers. U zult absoluut versteld staan van uw eigen kunnen en de kracht van de Land Rover. Onder het motto 'as slow as possible but as fast as necessary', overwint u de zwaarste proeven.

Lees meer -> 

Samenwerken met gehandicapten

Maatschappelijke activiteit

Doordat uw organisatie zich inzet voor de maatschappij ontstaat er een win-win situatie. U helpt de medemens, maar wordt als team ook weer even op met beide benen op de grond gezet. Bijvoorbeeld bij het samenwerken met mensen met een handicap.

Lees meer ->