Nieuwhuis Logo

Bel voor informatie: 06 53486797

Kom tot rust op onze heerlijke boxspringbedden en geniet van onze wellness

18 bedden - sauna - verwarmd zwembad - hottub

Nieuwhuis Resort stopt niet bij een dag vergaderen en teambuilden.

Nieuwhuis Resort biedt u alle mogelijkheden om met uw team te werken, maar er moet ook tijd zijn voor genieten. Na een lange dag vergaderen, afgewisseld met activiteiten en ontspanning, is het prima vertoeven in de luxe gerenoveerde boerderij op Landgoed Nieuwhuis.

De boerderij biedt slaapplaats aan 18 personen. In onze luxe accommodatie heeft u alle ruimte om tot rust te komen. Ale voorzieningen zijn aanwezig, een grote keuken met eethoek, uitgebreide sanitaire voorzieningen, een sauna en stoomdouche. Door het gehele gebouw kunt u gebruik maken van draadloos internet.

’s Avonds kunt u desgewenst koken voor het hele gezelschap. De ruime keuken heeft alles in huis om een perfecte maaltijd voor te bereiden. In de lounge kan men ontspannen voor de TV, voor de open haard met een goed boek en een goed glas wijn. Na het eten kunt u relaxen in de lounge, op één van de terrassen of lekker in de sauna met relaxruimte. Na een goede nachtrust kunt u weer fris en vol energie verschijnen voor uw volgende activiteit op Landgoed Nieuwhuis.