Nieuwhuis Resort moet u ontdekken
In mooi Twente de ruimte en rust
om te werken aan de toekomst...
bottom_image.png
Nieuwhuis Consult Sponsor Miss Overijssel 2011Met de scooters er op uitGezellig bij het kampvuur met Thomas BergeMedium Anita was er ookMet de burgemeester "brommers kiek'n"Met gehandicapten op de kermisMaatschappelijke stage bij de nonnenTapaz workshopDe bomen inFotoshoot in bikini

Miss Overijssel 2012

Bootcamp op Nieuwhuis Resort in Denekamp

Van 29 mei tot 1 juni was het bootcamp voor Miss Overijssel 2012 verkiezing op  Nieuwhuis Resort in Denekamp. 15 aspirant missen verbleven een aantal dagen op het landgoed dat ligt in het buitengebied van Denekamp. De missen werden tijdens hun verblijf op Nieuwhuis Resort op de voet gevolgd door TV-oost en de schrijvende pers. TV Oost brengt de Miss Overijssel uitgebreid in beeld. Kim Kötter presenteert en produceert deze reeks samen met RTV Oost. Sponsor van de Miss Overijssel verkiezing is Nieuwhuis Resort

Een impressie van een dagje bootcamp zie je in onderstaande video van RTV Oost.

Get Microsoft Silverlight


De 12 finalistes hebben kennis kunnen maken met alle aspecten van het Miss-zijn. Vanuit hun prachtige gelegen en luxe Nieuwhuis Resort werden ze uitgedaagd om het beste in zichzelf naar boven te halen.


Fotoshoot met Frank Wes
Een miss moet zich niet alleen kunnen presenteren op het podium, maar ook voor de camera. Tijdens een informele fotoshoot met fotograaf Frank Wes kregen de meiden volop gelegenheid om hier ervaring in op te doen. De resultaten zijn te zien op www.frankwes.nl

En veel oefenen

Met Jasmijn le Loux van Go-dance veel oefenen om straks van de bune af te spatten.

Coach Henk en Medium Anita

Coach Henk Cretier gaf een training hoe de meiden zichzelf beter kunnen presenteren in de vorm van een "elevator pitch".

Medium Anita kwam langs om met de meiden een reading te doen. Tranen met tuiten van de emotie en van de lach. De groep heeft elkaar hierdoor heel goed leren kennen. Erg bijzonder. 

Maatschappelijk
Als maatschappelijke excursie was gekozen voor kinderdagverblijf Columbus Junior in Losser. In samen dansen en spelen met de kinderen konden de missen hun sociale kanten laten zien.

Miss zoekt boer
Als speciaal thema hadden we dit jaar gekozen voor het platteland. In dit kader gingen de missen met Tuk Tuk de boer op om met boeren te speeddaten en mee te helpen op de boerderij. En dit was niet alleen kalfjes melk geven, maar ook stallen uitmesten en levende wormen sorteren en inpakken. Als uitsmijter gingen de missen trekkerrijden. Op 10 oldtimer trekkers van Trekkerrit Twente de Twentse natuur in. De meisjes zonder rijbewijs mochten in het weiland hun "Trekkerriebewies" halen. Trekkerrijden was een ongekende ervaring. Ook de crew kon het niet laten om even een rondje op de trekker te "scheuren".

Bootcamp training

Kampvuur, hottub en BBQ

Super ervaring bij Nieuwhuis Resort
De missen in spé hebben ontzettend veel geleerd en zijn vele ervaringen rijker. En wij als organisatie ook. Wat een waanzinnige groep. En wat is Nieuwhuis Resort in Twente toch een mooie accommodatie om van alles te organiseren.


Op 3 juni volgt de finale in het Wilmink Theater in Enschede en weten we wie Miss Overijssel 2012 wordt.

Meiden, we hebben genoten van de geweldige tijd. Team Nieuwhuis Resort vond het een eer om jullie als gast te mogen hebben en wenst iedereen veel succes!

                         


Ook in 2010 en 2011 was Miss Overijssel te gast bij Nieuwhuis Resort. Klik op Miss Overijssel 2010 voor de unieke beelden en Miss Overijssel 2011