Nieuwhuis Resort moet u ontdekken
In mooi Twente de ruimte en rust
om te werken aan de toekomst...
bottom_image.png

Klik op één van deze foto's voor fotoalbum Businesstour TwenteKlik op één van deze foto's voor fotoalbum Businesstour TwenteNieuwhuis Resort Businesstour Twente-78.jpgNieuwhuis Resort Businesstour Twente-172.jpgNieuwhuis Resort Businesstour Twente-116.jpgNieuwhuis Resort Businesstour Twente-169.jpgNieuwhuis Resort Businesstour Twente-242.jpgNieuwhuis Resort Businesstour Twente-174.jpg

 

Business Tour Twente

Nieuwhuis Resort houdt ervan om interessante mensen een interessant evenement te bieden. Daarom is Nieuwhuis Resort mede gastheer van de Business Tour Twente. Op donderdag 9 september was het zover. Ondernemers, werkgevers en beslissers uit de regio Twente kwamen samen om in een sportieve autorally te strijden om de eer en te genieten van culinaire verrassingen, natuur en cultuur.  Een toegankelijke rally waar zowel klassiekers als moderne sportcars kunnen deelnemen. De exclusieve, informele setting leent zich er perfect voor om nieuwe contacten te leggen of bestaande aan te halen. 

De start vond plaats bij de Swarte Ruyter aan de voet van de Holterberg. Op een niet alledaagse plek, het vliegveld Twente, werd de lunch verzorgd door Landhuishotel de Bloemenbeek. Hier zijn tevens enkele spectaculaire tests uitgezet waarbij de rijvaardigheid van de rijders op de proef wordt gesteld en waarbij het gaspedaal flink ingedrukt mag worden. 's middags was er een stop bij Nieuwhuis Resort in Denekamp met een sportieve opdracht. Er werd gefinisht bij Landhuishotel de Bloemenbeek in de Lutte, hier zou het afsluitende diner ook worden verzorgd.

Per equipe gaat er vast percentage van het inschrijfgeld naar het goede doel dat deze dag centraal staat, Stichting Opkikker. Voor het goede doel is € 9.000,- bij elkaar gebracht.

Team Nieuwhuis met Lotus Elise op racetrack Vliegveld TwenteEddy Nieuwhuis met de Lotus Elise bij Nieuwhuis Resort

 

 

 

 

 

 

Video-impressie Businesstour Twente 2010:

 

Er zijn dit jaar ruim 40 deelnemende equipes aan de start verschenen, waaronder veel nieuwe deelnemers. Ook Nieuwhuis Resort/ Nieuwhuis Consult deed mee met een eigen team, bestaande uit Eddy Nieuwhuis en Remko Steenbergen. Zie hieronder een korte video van hun rij-impressie onderweg.

 

Fotografie: Willem van Walderveen (Professional Outsiders

 Business Tour Twente